BASKI SONRASI SÜREÇLER

Laminasyon:

 E dalga – B dalga – EB dalga – CB dalga gibi farklı seçeneklere laminasyon yapılarak kutu mukavemeti arttırılıp ağır ve hacimli kutuların taşınması ve sergilenmesi kolaylaştırılmaktadır. Mikro sıvamalı kutulardan dopel kutulara kadar geniş bir yelpazede üretim yapan Canpak Ambalaj, yüksek ticaret hacmiyle beyaz eşya kutuları, ev aletleri kutuları ve teknolojik alet kutuları gibi pek çok sektöre hizmet etmektedir.

 

Kesim ve Katlama:

Canpak Ambalajın katlama yapıştırma makineleri geniş bir yelpazede kartonu ve oluklu mukavvayı, yüksek kalitede, el değmeden, hızlı bir şekilde katlayıp yapıştırmamızı sağlar. Canpak Ambalajın katlama yapıştırma makineleri modüler olup, müşterilerimizin katlama yapıştırma ihtiyaçlarına göre adapte edilebilmektedir.  6 kesim ve 3 katlama makinesi ile pek çok farklı kutuyu aynı anda farklı parkurlarda işleyip yüksek üretim kapasitesini yakalamaktayız. Bilim ve teknolojiyi tasarım ve dinamik ekip gücüyle birleştiren Canpak Ambalaj, bünyesinde yırtma/kopartma bandı veya çift taraflı bant gibi müşteri talebine göre kutu cinsine uygun olarak çeşitli uygulamalar kullanmaktadır. Dip kilitli kutulardan kırlangıç tabanlı kutulara, E-ticarette en sık kullanılan kurma kolilerden A-box tipi kutulara, pastane ve unlu mamüllerin en çok tercih ettiği 4 nokta yapışmalı ve 6 nokta yapışmalı kutulara kadar çok farklı varyasyonlarda üretim gücüne sahiptir. Konik kutular ve ilaç tipi kutular da Canpak tarafından üretilebilmektedir.

 

Telli Dikme:

İki parça kutuyu birbirine birleştirmekte veya kutunun bir tarafını birleştirmede kullanılan telli dikiş teknolojileri özellikle büyük boy kutularda tercih edilmektedir. Canpak Ambalaj’da da tek kafa, ve çift kafa olmak üzere ayrılan dikiş makineleri parkuru sayesinde müşterinin ihtiyaçlarına göre telli dikme sağlanabilmektedir.

 

Pencere Yapıştırma:

Pencere yapıştırma, ambalajlanan ürünün müşteriye görünümünü sunmak üzere kullanılmaktadır. Kutunun pencereli olması ambalajın mukavemetini kaybetmeden ürünün son kullanıcıya sergilenmesine olanak sağlar. Ayrıca pencere yapıştırma, rafların düzenlenmesinde müşteri ve mağaza personeli tarafından ürünlerin kolayca tespit edilmesini sağlar. Bizler Canpak olarak, ürünlerinizi daha kolay ve güzel sergilemeniz adına sizlere birçok farklı pencere yapıştırma seçeneği sunmaktayız.

 

Paketleme ve Sevk:

Kutularımızı, müşteri talebine göre master kolilerde veya belli miktarda bağlı olarak streçli paletlerde ve ürünlere zarar gelmeyecek şekilde tüm kalite kontrol proseslerinden geçirdikten sonra paketleyerek sevk etmekteyiz. Yıllardır işini severek yapan profesyonel çalışanları ile yüksek ticaret hacmine ulaşan Canpak Ambalaj, iç pazardaki yoğun satış ağının yanında Avrupa ve İstanbulda katıldığı Fachpack ve Eurosia Tuyap Fuarlarının da katkısıyla geniş bir global satış ağına da sahiptir.